top of page

Kiállítás és Fogadás a Gyöngyösi Nemzetközi Folklór Fesztivál keretén belül - 2016. augusztus

A gyöngyösi kiállításunk és a folklórfesztivál képekben : ) Szeretettel osztjuk meg veletek a 2016 augusztusi eseményekről, a gyönyörű kiállításunkról készült fotókat, melynek a Mátra Művelődési Központ adott helyet, Gyöngyösön a „ XVI. Gyöngy Nemzetközi Folklórfesztivál” részeként „Magyar életképek és szimbólumok a Szecesszió varázstollából” címmel.

Köszönetet a Mátra Művelődési Központ vezetőjének, Pintér Máriának és munkatársainak, Gyöngyös Polgármesterének, Hiesz György Polgármester úrnak a szívélyes fogadtatásért és a sok szép ajándékért, köszönet Jónás Áginak, aki muzeológusként egy gyönyörű megnyitóval fogadta a látogatókat, és köszönet a rendezvény szervezőinek, hogy ennek a nívós és szép programsorozatnak mi is részesei lehettünk és ennek keretében, a Város vendégeiként a kilenc nemzet gyönyörű előadásaiban is részünk lehetett. Külön köszönetet mondunk Kuvait Nagykövetének, Dr. Hamad Burahamah Nagykövet úrnak, hogy kiállításunkat megtisztelte a látogatásával! Nagyon szép és sikeres kiállítást zárhattunk, melyekről a képek csupán pillanatnyi villanások.

Jó érzés volt hallani a látogatóktól, hogy örülnek, hogy Gyöngyös ilyen nívós és egyedülálló kiállítást hozott a városukba és a megtisztelő méltató szavak sorából ez csak egy csipetnyi, amivel megajándékoztak bennünket a kiállításunk iránt érdeklődők. Külön öröm, hogy a más kultúrák képviselőiként jelen lévő táncosok és zenészek is értékes színfoltként értékelték a kiállításon bemutatott rendkívül míves, szívvel-lélekkel megalkotott, egyedi munkáinkat és ezzel a szívükbe és a magyarországi emlékeikbe csempészhettünk egy kis darabot a magyar kultúra és művészet egy másik szegletéből. :) Köszönet minden résztvevőnek!!! Nagyon szép emlékeket őrzünk Gyöngyösről és a gyöngyösi kiállításunkról, öröm, hogy részesei lehettünk ennek a színes kultúrák közti találkozásnak!!


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page