top of page

Karácsonyi Kiállítás Jászberényben a Városházán - 2016. december

Szeretettel osztjuk meg veletek a december 13-án, Jászberényben, a Városházán nyílt kiállításunkról és a Családunk által Jászberény Városának ajándékozott öntőformák Ünnepélyes átadásáról készült képeket, és az ezt bejelentő Sajtóközleményről készült fotókat.

Örülünk, hogy ennek keretében, első ízben egy Karácsonyi Kiállítással mutatkozhattunk be az alkotásainkkal Jászberény Városában, hiszen az év egyik legszebb ünnepéhez, a Szeretet ünnepéhez közeledve ez a Kiállítás a témája miatt most egy külön varázzsal bír.

Nagyon nagy öröm a számunkra, hogy a porcelán és kerámia öntésére alkalmas gipsz öntőformákat olyan Városnak ajándékozhattuk, ahol ápolják a hagyományokat és a Város történelmi és kulturális értékei megbecsülést kapnak, és ahol ezek a formák, úgy gondoljuk, hogy a legjobb helyre kerültek, hiszen fiatalok művészeti oktatását bővítik ki egy olyan szép és ritka iparművészeti ágazattal, amelynek művelése csak keveseknek adatik meg. Örömmel tölt el bennünket, hisz ezzel a Családunk egykori álma – ugyan más formában – de mégis megvalósulhatott, minden hitünk és reményünk szerint sok-mindenki örömére és sok fiatal tehetség művészi képzését szolgálva.

További képek a kiállításról és a fogadásról:


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page